Search your favorite song for free

1. Vida Kunora & Argjend Lloga - Kolazh dasme

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 4:47
 • By


3. Vida Kunora Potpuri dasme Official video

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 5:16
 • By

4. Vida Kunora - Live (Official Video)

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 14:30
 • By

5. Vida Kunora - Kolazh Xhemile

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 9:21
 • By

6. Vida Kunora Dasem vajze kolazh )

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 6:44
 • By
Vida Kunora Dasem vajze kolazh )

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ ...


7. Vida Kunora - Napoloni Kolazh

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 12:54
 • By

8. Vida Kunora - Popullore

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 5:31
 • By


10. Vida Kunora - Po thote v'llai (Official Video HD)

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 5:12
 • By


12. Vida Kunora - Dasem Shqipe sot ka Londra

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 3:54
 • By


14. Pellumb Vrinca & Vida Kunora - Hajde nuse

 • Published: 10 months ago
 • Duration: 6:47
 • By
Pellumb Vrinca & Vida Kunora - Hajde nuse

Te Gjitha Te Drejta Mban PRODUKSIONI REMI Per Dasma Dhe Ahengjet e Juaja Familjare 044 587 897 -049 241 831.


15. Vida Kunora - Vend i dashtun ku u linda

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 3:18
 • By


17. FATMIRA BRECANI & VIDA KUNORA 2017 !

 • Published: 10 months ago
 • Duration: 1:25
 • By20. Vida Kunora - Moj e mira bregut Cemit

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 3:22
 • By