Search your favorite song for free3. Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku Dy kame ne nje kepuce dhe Rrenagjija

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 6:57
 • By
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku  Dy kame ne nje kepuce dhe Rrenagjija

http://www.facebook.com/VizioniLibonia http://www.facebook.com/OnAirMusic Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved ...

7. Mahmut Ferati dhe Shaqir Cërvadiku - i meqmi e budalla

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 4:06
 • By
Mahmut Ferati dhe Shaqir Cërvadiku - i meqmi e budalla

https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...


8. Mahmut ferati Gezuar me tupan 2012

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 6:01
 • By


10. Shqipe Kastrati 2012

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 10:00
 • By


12. shaqir cervadiku Gezuar me tupan 2012

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 4:03
 • By

13. Mahmut Ferati - puntori 2012

 • Published: 8 years ago
 • Duration: 3:37
 • By
Mahmut Ferati - puntori 2012

kosova pavarsija mitrovica tetova tallava live 2012.


14. Mahmut Ferati - Sille Boten Krejte (Official Video) HD

 • Published: 5 years ago
 • Duration: 3:30
 • By
Mahmut Ferati - Sille Boten Krejte (Official Video) HD

Faqja në FACEBOOK | https://www.facebook.com/VizioniLibonia Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved (P) & (C) ...


15. Shqipe Kastrati Këngë për vjehrra

 • Published: 9 years ago
 • Duration: 4:30
 • By

16. Shqipe Kastrati -gurbeti

 • Published: 9 years ago
 • Duration: 3:06
 • By

17. Mahmut Ferati - Ta bashkojmë Shqipërinë

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 7:03
 • By
Mahmut Ferati - Ta bashkojmë Shqipërinë

https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...


18. Sinkopa & Shqipe Kastrati

 • Published: 4 years ago
 • Duration: 5:03
 • By
Sinkopa & Shqipe Kastrati

Sinkopa.


19. Mahmut Ferati - Mixhoku- Rrënjët Tona

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 3:42
 • By
Mahmut Ferati - Mixhoku- Rrënjët Tona

https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...


20. Violete Kukaj Didi Mahmut Ferati Nikolle Nikprelaj Shkurte Fejza Shyrete Behluli Potpuri

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 15:12
 • By
Violete Kukaj Didi Mahmut Ferati Nikolle Nikprelaj Shkurte Fejza Shyrete Behluli Potpuri

Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved (P) & (C) Vizioni & Libonia.