Search your favorite song for free
4. O Bilbil I Malit (feat. Shaqir Cervadiku, Shqipe Kastrati)

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 4:17
 • By
O Bilbil I Malit (feat. Shaqir Cervadiku, Shqipe Kastrati)

Provided to YouTube by Believe SAS O Bilbil I Malit (feat. Shaqir Cervadiku, Shqipe Kastrati) · Mahmut Ferati Bukuroshja E ...


13. Shaqir Cërvadiku Jalla mor bylbyl qe po knon ne Kosovë

 • Published: 4 years ago
 • Duration: 6:30
 • By
Shaqir Cërvadiku  Jalla mor bylbyl qe po knon ne Kosovë

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ ...


14. Pasdite në Tribunë - Shqipe Kastrati Haziri - UD e Arsimit Gjilan

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 17:16
 • By
Pasdite në Tribunë - Shqipe Kastrati Haziri - UD e Arsimit Gjilan

Tribuna Channel.


15. Shqipe Kastrati - O xhan ku te kam more 2012

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 4:06
 • By
Shqipe Kastrati - O xhan ku te kam more 2012

Publisher: OnlineMusic https://www.facebook.com/onlinemusicmedia.


16. Shqipe Kastrati - Bilbili ne dritare

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 4:02
 • By
Shqipe Kastrati - Bilbili ne dritare

Publisher: OnlineMusic https://www.facebook.com/onlinemusicmedia.


17. Shqipe Kastrati - O xhan ku te kam more 2012

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 4:06
 • By
Shqipe Kastrati - O xhan ku te kam more 2012

ByDj BeSi.


18. Shqipe Kastrati - Gishtat me dukat

 • Published: 9 years ago
 • Duration: 3:38
 • By
Shqipe Kastrati - Gishtat me dukat

Polifest 2008 Folk.


19. Shqipe Kastrati -Nanë e Nuse

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 5:35
 • By
Shqipe Kastrati -Nanë e Nuse

Publisher: OnlineMusic https://www.facebook.com/onlinemusicmedia.


20. Mahmut Ferati U nisa nga Tetova

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 3:35
 • By