Search your favorite song for free

1. Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku Potpuri

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 11:34
 • By
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku  Potpuri

http://www.facebook.com/VizioniLibonia http://www.facebook.com/OnAirMusic Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved ...


2. Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku Dy kame ne nje kepuce dhe Rrenagjija

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 6:57
 • By
Mahmut Ferati & Shqipe Kastrati & Shaqir Cervadiku  Dy kame ne nje kepuce dhe Rrenagjija

http://www.facebook.com/VizioniLibonia http://www.facebook.com/OnAirMusic Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved ...4. Mahmuti, Vjollca, Shaqiri, Elona - POTPURI 3

 • Published: 5 months ago
 • Duration: 10:13
 • By
Mahmuti, Vjollca, Shaqiri, Elona - POTPURI 3

Na ndiqni ne: Facebook: https://facebook.com/VizioniLibonia Instagram: https://instagram.com/VizioniLibonia.


5. Mahmut Ferati, Shyhrete Behluli, Shaqir Cervadiku - Potpuri

 • Published: 1 year ago
 • Duration: 14:05
 • By
Mahmut Ferati, Shyhrete Behluli, Shaqir Cervadiku - Potpuri

ONIMA: http://onima.co https://fb.com/OnimaNetwork www.PIKA.al Kenge folklorike.
8. Mahmut Ferati dhe Shaqir Cërvadiku - i meqmi e budalla

 • Published: 6 years ago
 • Duration: 4:06
 • By
Mahmut Ferati dhe Shaqir Cërvadiku - i meqmi e budalla

https://www.instagram.com/redmediaks/ https://www.facebook.com/RedMediaKS/ https://www.facebook.com/burim.krasni...
15. Perplasen Mahmut Ferati dhe Shaqir Cervadiku

 • Published: 5 months ago
 • Duration: 0:47
 • By
Perplasen Mahmut Ferati dhe Shaqir Cervadiku

Publisher: www.onair.be Onair TV on Social Media YouTube: http://bit.ly/2uFDSyK https://www.facebook.com/OnAirTVofficial.