Search your favorite song for free


2. Професорски Пленум

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 6:04
 • By5. Професорски пленум

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 2:04
 • By
Професорски пленум

Official Facebook: https://www.facebook.com/a1onmk/ Web: http://a1on.mk/ Copyright: OnAir Media Group: http://onair.mk/7. Заседание на студентски и професорски пленум пред Собрание

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 4:43
 • By
Заседание на студентски и професорски пленум пред Собрание

Студентскиот и професорскиот пленум денеска заседаваа пред Собранието. Тие воедно во Собранието ги достав...


8. Професорскиот пленум и Премиерот во расчекор

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 3:10
 • By
Професорскиот пленум и Премиерот во расчекор

Додека од професорскиот пленум даваа изјава пред хотелот Александар Палас премиерот Никола Груевски ги...10. Иноватори

 • Published: 11 months ago
 • Duration: 24:35
 • By
Иноватори

Интервју со Александар Марјановиќ, директор и основач на веб академијата Еверест.


11. Студенски пленум 04

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 0:37
 • By
Студенски пленум 04

Official Facebook: https://www.facebook.com/a1onmk/ Web: http://a1on.mk/ Copyright: OnAir Media Group: http://onair.mk/


12. Студенски пленум

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 4:35
 • By
Студенски пленум

Official Facebook: https://www.facebook.com/a1onmk/ Web: http://a1on.mk/ Copyright: OnAir Media Group: http://onair.mk/


13. Студентски Пленум - Гласање (Окупацијата продолжува) 19.02.2015

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 0:37
 • By
Студентски Пленум - Гласање (Окупацијата продолжува) 19.02.2015

ГориГрадежен #ГориАмфи #СтудентскиПленум #ПоздравПленумци #Автономија.15. Образование vs Адеми

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 0:22
 • By
Образование vs Адеми

Студентите со герила акција за поддршка на средношколците од Средношколски пленум! :)


16. Помош за студентите

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 0:45
 • By
Помош за студентите

Official Facebook: https://www.facebook.com/a1onmk/ Web: http://a1on.mk/ Copyright: OnAir Media Group: http://onair.mk/
19. Бојкотот е прекинат, од утре почнува редовната настава на факултетите

 • Published: 3 years ago
 • Duration: 5:18
 • By
Бојкотот е прекинат, од утре почнува редовната настава на факултетите

Бојкотот на наставата е прекинат. Студентите од утре ќе продолжат со формалната настава на факултетите,...


20. Ravanski \ Ndrj - Exquisite Cadavre (KISELA KUKJA 2006)

 • Published: 9 years ago
 • Duration: 4:37
 • By
Ravanski \ Ndrj - Exquisite Cadavre (KISELA KUKJA 2006)

music by Georgi Ravanski & Andrej Marjanovic. © Kisela Kukja 2006 visit http://kisela.kukja.net for more музика Георги Равански ...